Personligt halsband

 
Jag måste bara visa mitt nya halsband och samtidigt tipsa om www.annalinnea.se där man kan köpa unika smycken med ett personligt foto eller text. Man väljer alltså helt själv hur smycket ska se ut, det är ju helt perfekt både till sig sälv och att ge bort i present. Efter mycket om och men bestämde jag mig för min sidogrens namn och födelsedatum. Jag valde mellan det, ett halsband med en ultraljudsbild och ett armband med bokstaven M (tråkig som jag är) men det är bara fantasin som sätter gränser. Ni ska få se bilder när jag har halsbandet på mig också, kanske inte i morgon men under dom närmaste dagarna. 

Dom bästa månaderna i mitt liv

 
Bettie-Mae blir 6 månader på Fredag. Hallå!? 6 månader. Jag tycker inte att det var länge sedan jag ringde till Michael och berättade att jag var gravid. Nu kan hon sitta själv (en liten stund) och skrattar när hon välter åt något håll för att hon inte är tillräckligt stadig än. Det roligaste hon vet är när jag blåser i hennes ansikte(?), att kasta saker på golvet och sina händer. Det går undan nu alltså, stoppa tiden! 

Lost time is never found again

 
Här är några av mina favorit väggkalendrar för 2016 från bl.a. www.frokenform.se, www.drythings.se och www.needsuply.com

Första dagen på 2016, vi har varit i huset och rivit tapeter i Bettie-Maes rum. Äntligen är incidenten med dom förra husägarna löst så vi kan fokusera på att renovera och göra om det som dom redan har gjort skitdåligt. Vi fick dock avsluta när det blev mörkt eftersom vi inte hade någon ordentlig lampa så det måste jag komma ihåg att ta med i morgon. Det blev en lugn nyårsafton hos mina föräldrar, kl 01:00 låg jag i sängen bredvid Bettie-Mae (michael somnade i soffan) och tänkte att det här var ändå den bästa nyårsafton någonsin. Hur var er nyårsafton? Har ni några nyårslöften? Jag har bl.a. ett om att jag ska börja tatuera igen. Om inte nu, när lixom?

RSS 2.0