Kräkan är en flicka

 
Alltså, wow. Jag är fortfarande i chock. För det första, vilken häftig upplevelse och för det andra, det är en flicka. Jag kan inte förstå att vi ska få en dotter. Jag var helt säker på att det var en pojke men det sägs ju att man mår väldigt dåligt med flickor och det stämmer iof. Det är tydligen hormonet human chorionic gonadotropin som finns i högre halter hos den som väntar en flicka (om man ska tro internet) dessutom mår den som väntar en pojke oftast illa på morgonen och jag har min värsta tid på kvällen så det stämmer ju också. Vi som har sagt till alla att det är en pojke och kallat kräkan för han. Nu får jag spara mitt pojknamn om det mot förmodan skulle bli en till någon gång. 
 
Så till det viktiga, allt såg perfekt ut. Skönt att det bara är jag som har påverkats av en jobbig graviditet hittills. Kräkan har tagit den näring hon (vad konstigt det känns att skriva det) behöver trots att jag legat med huvudet i toaletten. Barnmorskan gick igenom hela kräkan samtidigt som hon förklarade vad hon gjorde, helt otroligt att man kan se så mycket på ett UL. Nu är pärlan 14 cm från huvud till stjärt (gämfört med 9 cm från huvud till stjärt på UL för 2 veckor sedan) så det går fort, inte konstigt att man är öm i magen. Snart kan vi räkna ner istället för upp, bara en vecka kvar. 
2015-02-09 @ 16:07:00 Graviditet Permalink


Kommentarer
Postat av: maria

Grattis så glad för er skull!

Kan inte du skriva ett inlägg om ditt tatuerande? Vart du köper allt, hur du gjorde när du skulle komma igång , om du har lite tips oså! Skulle verkligen uppskattas :D

2015-02-09 @ 18:08:49
Postat av: maria

Men guuud vad kul! Grattis :D

2015-02-09 @ 18:52:45
URL: http://mariacharlotte.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0