Kläder till en flicka?

Ni som följer mig på Instagram har kanske redan sett byxorna som jag har sytt till kräkan. Det var innan vi visste att kräkan var en flicka men som jag skrev så kommer det inte göra någon större skillnad när det kommer till kläder. Jag är, tyvärr kanske man kan säga? väldigt svart, vit och grå när det gäller kläder till mig själv så det kommer nog kräkan (så länge jag får bestämma) också vara. Jag tycker dock om att missmatcha mönster så jag kontrar väl med det även om jag ska försöka köpa mer färgglada kläder, både till kräkan och mig. Hur resonerar ni kring det här med genustänk? Jag gillar inte rosa så det är anledningen till att kräkan inte kommer ha det (mer än det hennes tokgalna mormor köper) men jag skulle aldrig köpa rosa kläder till en pojke även om jag gillade det. Däremot köpte jag leopardmönstrade och småprickiga byxor när jag fortfarande trodde att kräkan var en pojke, det tyckte Michael var lite flickigt. 
 


 
Så här ser dom i alla fall ut. Jag använde dom randiga byxorna som mönster (gjorde om det lite bara) och det blev ju bra. Tycker ni att det är kul med sådana här inlägg? Kom gärna med förslag på vad jag ska blogga om, det ska ju inte bara handla om kräkan. 
 
Jag kanske borde sluta kalla mitt barn för kräkan? Vi har ju faktiskt ett namn och även om jag inte vill avslöja det än så kan jag ju skriva första bokstaven. Men för mig är hon fortfarande kräkan, pärlan, räkan osv.
2015-02-10 @ 09:15:00 Graviditet Permalink


Kommentarer
Postat av: Jessika

Tycker du ska ha en bloppis med kläder och skor du inte vill ha :)

2015-02-11 @ 10:32:58
Postat av: jonna

gillar kräkan. och pärlan.
bättre än att skriva "bebisen" eller "bullen" eller så, som jag blir lite... kräkig av

2015-02-16 @ 15:37:24
URL: http://gemigensol.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Hade varit mysigt med första bokstaven :) Fortsätt gärna att blogga när du orkar och vill :) Har följt dig länge och blir alltid lika glad när du uppdaterar, oavsett i vilken form eller på vilken plattform. Och grattis till graviditeten! Glad för er skull <3

2015-03-27 @ 22:37:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0