Gör om, gör rätt

I går var en väldigt händelserik dag, vi fick nycklarna till huset men det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Jag orkar faktiskt inte gå in på i detalj vad som var fel just nu, men det slutade med att förra ägaren fick tillbaka nyckeln för att ordna det som var bristfälligt (under all kritik skulle jag kalla det) och jag fick åter igen lära mig att folk är idioter. Så nu väntar vi på att dom förra ägarna ska ta undan sin skit (jaha tänker ni nu, dom hade inte städat efter sig) men om jag säger att det kommer behövas flera vändor med en lastbil som kör skräp, en hämtning från erikshjälpen och en städfirma som sanerar huset så har ni en aning om vad jag pratar om. Det mest häpnadsväckande var deras reaktion, dom förstod (till en början) inte vad vi pratade om. Man bah "bitch please, ni har använt båda garagen som sopkontainer" Då började dom i stället skylla på varandra och håll i er, på dom gamla ägarna. Den bästa kommentaren var ändå "ja, ska ni använda dom ytorna då?" när vi sa att gärsthuset och källaren var fulla med skit. Ja, nej det ska vi förstås inte göra (just nu i alla fall) så ni kan ju ha kvar era saker där och komma och hämta dom när ni behagar eller vad? Som tur är så finns det paragrafer för sådant här i kontraket så vi ringde mäklaren direkt och han hjälpte oss med hur vi skulle göra. Mitt i allt skit så har vi bara skrattat, det är inte första gången det här husköpet och förra ägaren har strulat och det ska bli så skönt att inte ha någonting mer med dom att göra. Så nu får vi nycklarna på Onsdag i stället, till ett förhoppningsvis tomt hus så att vi kan börja renovera men jag håller inte andan. Den som lever får se.

Bara en dag kvar 
Filt från www.ruffandmorr.com.

I dag var det min tur att gå till doktorn, jag tycker inte att vi gör annat än springer på sjukhuset nu för tiden. Det var bettfysiologen som stod på schemat denna regniga Torsdagsmorgon. Som tur var så hade Bettie-Mae en ovanligt bra natt så hon var på lysande humör och jag var någorlunda utvilad. På måndag ska jag dit igen och prova ut en bettskena eftersom jag biter ihop med tänderna så hårt (speciellt när jag mår dåligt) och det gör sjujävla ont vill jag lova. I morgon blir ännu en tidig morgon, för mig i alla fall. Bettieliten ska vara med sin mormor medan jag och Michael skriver på sista papperna och trummvirvel.. FÅR NYCKLARNA TILL HUSET. Som att det inte vore nog firar vi att Michael har fått ett nytt jobb, eller en ny tjänst på sitt gamla jobb rättare sagt. Nu kan även denna natt bjuda på sömn så är jag världens lyckligaste.

H&M gör det igen

Jag tänkte bara tipsa om dessa tre från http://hm.com. Hur fina är dom inte? och billiga dessutom. Jag har skickat efter alla 3 till Bettie-Mae.

Glad Lucia

 
I dag var det Bettie-Maes första Lucia (förra Lucia var jag inlagd på sjukhuset med dropp tack vare den där sketongen) så dagen till ära åkte tomtedräkten på och vi passade på att ta lite bilder. Som ni ser blev det så jäkla bra. Å andra sidan, kan det bli något annat med världens vackraste (inte alls partisk) tomtenissa som modell? Jag tror inte det. Nu ligger hon och sover bredvid mig och jag ska snart göra samma sak. I morgon ska vi till barnmottagningen igen. Hon har det fortfarande jobbigt med magen, när ska det gå över? Det är en sak att jag inte får sova mer än en timme i sträck men jag är så orolig över henne. Tänk om jag kunde ta det onda så att hon slapp. 

RSS 2.0